Pino Nature Hotel :: Oblast Sarajevo :: Sarajevo

Osnovni podaci

Ime: Pino Nature Hotel

Vrsta: Hotel

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Sarajevo , Oblast Sarajevo

E-mail:
info@pino-hotel.com

Sajt:
www.pino-hotel.com

Telefon: +387 33 257 800

Faks: +387 33 257 809

Pogodnosti

Hotel je smešten na 1070 metara nadmorske visine, na planini Trebević, 10 minuta od centra Sarajeva
Jedan od najoriginalnijih i najprestižnijih hotela u BIH
Usluga osoblja 24 časa
Tradicionalni restoran u sklopu hotela
Zatvoreni bazen
Spa i velnes centar zasnovan na planinskim izvorima
Fitnes centar
Dečiji centar sa zatvorenim i otvorenim igraonicama, animatorima i mini diskotekom
Dve sale za konferencije sa najsavremenijom tehnikom i osobljem
Centarlizovana klimatizacija
Luksuzno uređeni enterijeri
Neke sobe imaju svoje balkone
Zastakljeni paneli i zidovi
Luksuzna kupatila sa brendiranom toaletnom kozmetikom
LCD TV sa satelitskim kanalima
Besplatan bežični internet
Direktna telefonska linija
Mini bar
Sef za čuvanje vaših dragocenosti
Obezbeđen besplatan parking prostor

Pino Nature Hotel, Sarajevo

Pino Nature Hotel je pravo planinsko remek delo u samom srcu Sarajeva, nalazi se na Trebeviću, na visini od 1070 metara nadmorske visine. Da ovo nije tek fraza, potvrđuju prestižne nagrade, pa je tako hotel svojim jedinstvenim arhitektonskim rešenjem svrstan na listu 37 najboljih i najinovativnijih hotela u Evropi, kao predstavnik Bosne i Hercegovine.

Pino Nature Hotel je okružen zelenim „plućima“ Sarajeva, smešten bukvalno nekoliko minuta od strogog centra grada, u zagrljaju Olimpijske planine gde su održane Zimske Igre 1984. godine. Pino Nature neguje najviše standarde u spoju jedinstvene arhitekture u kojoj se ogleda tradicionalna, alpska gradnja.

Svi materijali korišćeni u gradnji su iz neposredne okoline hotela i uprkos činjenici da je obilje drveta korišćeno za uređenje enterijera i eksterijera, hotel zadržava moderan, minimalistički duh, idealan za mlađu klijentelu, ljubitelje rekreacije, sporta i prirode. „Prvi Šumar“ – hotelski restoran, specijalizovan je za tradicionalnu kuhinju i služi neverovatan doručak na bazi švedskog stola.

Soba za 2+1 osobu

Očaravajući pogled na prirodu Trebevića, velnes tretamni i usluge dostupne 24 časa dnevno samo su deo pogodnosti koje su vam na raspolaganju uz boravak u našim sobama. Čak 22 luksuzne dvokrevetne sobe raspoređene su na svih pet spratova hotela i razlikuju se po veličini i otvorenosti prostora.

Sve su namenjene boravku dveju odraslih osoba i imaju mogućnost da ugoste još jedno dete do 14 godina. Sa francuskim ležajevima ili odvojenim krevetima nude besprekoran smeštaj za sve kategorije gostiju: porodična, poslovna, romantična ili turistička putovanja. Izuzetna posebnost ovih soba je njihovo osmišljeno i nadahnuto uređenje, dizajn „ukraden“ iz prirodne okoline i vrhunski komfor.

Ambijent oplemenjuju prirodni materijali i minimalistički, posebno dizajnirani komadi nameštaja koji će vam pružiti nezaboravno iskustvo i izvanredan doživljaj. Sobe imaju od 30 do 40 m², sve su otvorenog plana sa udobnim dnevnim boravkom i radnim prostorom. Luksuzno uređena kupatila sa bideom reflektuju prirodno okruženje i opremljena su walk-in tuš kabinama, toaletnom galanterijom i kozmetikom. Potpunu udobnost ovih soba upotpunjuje odlična tehnička opremljenost – mini bar, direktna telefonska linija i sef.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz LCD TV sa satelitskim kanalima, a uz obezbeđenu besplatnu bežičnu internet konekciju, možete uživati i u omiljenim sadržajima, društvenim mrežama i aplikacijama. Neke od soba imaju i svoje očaravajuće balkone, a sve velike staklene površine koje dodatno otvaraju prostor, čineći ga svetlim i bliskim planinskoj prirodi.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@pino-hotel.com

sobaza2-1 sobaza2-2 sobaza2-3 sobaza2-4 sobaza2-5

Apartman za 2-3 osobe

Pogled na prirodnu okolinu i svežina 1070 metara nadmorske visine, vrhunska pažnja i usluga dostupna 24 časa dnevno samo su deo pogodnosti koje ćete iskusiti boravkom u našem hotelu. Veliki zatvoreni bazen, vrhunski spa i fitnes centar, izvanredan doručak i jedinstven, nagrađivan ambijent pružaju sav komfor, privatnost i mir za vaš aktivan, porodični ili romantični odmor.

Ovaj jedinstveni apartman u našoj ponudi ima površinu od čak 62m², i svojim plemenitim enterijerom verno oslikava prirodnu okolinu. Namenjen je odmoru porodica sa jednim ili dvoje dece uzrasta do 14 godina, romantičnim parovima ili tročlanim društvima. Ovaj zanimljivi apartman otvorenog plana opremljen je posebno dizajniranim nameštajem prema idejama „ukradenim“ iz planinskog okruženja hotela.

Dva smisaono odvojena prostora za spavanje i predivan dnevni boravak učiniće da se ovde osećate kao kod kuće. Tu su i dva luksuzno uređena kupatila sa bideom opremljena walk-in tuš kabinama, toaletnom galanterijom i kozmetikom. Potpunu udobnost upotpunjuje tehnička opremljenost apartmana, kao i mini bar, direktna telefonska linija i sef za čuvanje vaših dragocenosti.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz LCD TV sa satelitskim kanalima, a uz obezbeđenu besplatnu bežičnu internet konekciju, možete uživati i u omiljenim sadržajima, društvenim mrežama i aplikacijama. Iako ne raspolaže svojim balkonom, ovaj prostrani apartman otvoren je staklenom površinom i nudi predivan pogled na duboko zelenilo ili snežne pejzaže Trebevića.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@pino-hotel.com

apartmanza2-1 apartmanza2-2 apartmanza2-3 apartmanza2-4 apartmanza2-5

Dupleks apartman za 2-4 osobe

Očaravajući pogled na planinsku okolinu, velnes usluge i luksuzni sadržaji Pino Nature Hotela čine samo deo pogodnosti boravka u ovom sasvim jedinstvenom apartmanu. Čak 78m² ovog apartmana prostire se na dva integralno povezana nivoa, i nudi višestruku privatnost i mir, kako u okviru hotela, tako i u okviru samog apartmana.

Stoga je izvanredan izbor ukoliko putujete sa porodicom, prijateljima, kolegama ili u društvu romantičnog para, jer nudi obilje intimnosti, ali i otvorenog prostora namenjenog druženju. Može da ugosti porodicu sa troje dece do 14 godina ili četiri odrasle osobe. Na jednom nivou su romantična, intimna soba sa velikim francuskim ležajem pod baldahinom, dok je na drugom nivou odvojena spavaća soba i ogroman dnevni boravak otvorenog plana.

Izuzetna posebnost ovog enterijera je njegovo osmišljeno i nadahnuto uređenje, dizajn „ukraden“ iz prirodne okoline i vrhunski komfor. Ambijent oplemenjuju prirodni materijali i minimalistički, posebno dizajnirani komadi nameštaja koji će vam pružiti nezaboravno iskustvo. Tu su i dva luksuzno uređena kupatila sa bideom, kao i walk-in tuš kabine, toaletna galanterija i druga kozmetika. Potpunu udobnost upotpunjuje tehnička opremljenost apartmana – mini bar, direktna telefonska linija i sef.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz LCD TV sa satelitskim kanalima, a uz obezbeđenu besplatnu bežičnu internet konekciju, možete uživati i u omiljenim sadržajima, društvenim mrežama i aplikacijama. Čitav apartman otvoren je staklenim zidovima kako biste uživali u jedinstvenom prirodnom okruženju, osećaju sklada i jedinstva sa planinom.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@pino-hotel.com

dupleks1 dupleks2 dupleks3 dupleks4 dupleks5 dupleks6

O smeštaju Pino Nature Hotel

Pino velnes centar predstavlja kompletnu negu i relaksaciju za sve naše goste, a zatvoreni bazen, saune i velnes programi zasnovani su na tradiciji luksuzne, evropske spa kulture, lekovitom bilju i planinskim izvorima Trebevića. Takođe, lepo osvetljeni prostor hotela namenjen za konferencije podeljen je u dve prostorije.

Zajedno sa krovnom teresom i prostorom oko hotela, možemo organizovati i bilo koju vrstu privatnih i poslovnih događaja ili druženja, što Pino Nature Hotel čini jedinstvenim u izboru lokacije za ovakve događaje. Naš dečiji klub ohrabriće mališane, ali i tinejdžere da svoj odmor provedu aktivno i krenu u pravu avanturu.

Unutrašnji prostor za igru, predivna okolina hotela, kreativne radionice i mini disko leže u osnovi zanimljivih sadržaja za decu, a mi možemo organizovati i dečije rođendane i proslave, kao i službu čuvanja mališana. Naš tim će se pažljivo brinuti o svim vašim željama, aktivnostima i transfreima 24 časa dnevno, a ukoliko dolazite sopstvenim prevozom, na raspolaganju vam je i besplatan parking.

hotel1 hotel2 hotel3 hotel4 hotel5 hotel6 hotel7 hotel8 hotel9

Sarajevo


Nije lako ispričati priču o Sarajevu. Toliko prirodnih divota na malom prostoru, toliko različitih mirisa, ukusa i uticaja u jednom gradu. Nema tog turističkog vodiča koji opisuje Balkan, a koji u rubriku „obavezno posetiti“ među prvima ne stavlja grad Sarajevo i njegovu okolinu. Sarajevo je glavni grad Bosne i Hercegovine, njen administrativni, privredni, kulturni, univerzitetski i sportski centar.


Pročitajte više

Oblast Sarajevo


Nije lako ispričati priču o Sarajevu. Toliko prirodnih divota na malom prostoru, toliko različitih mirisa, ukusa i uticaja u jednom gradu. Nema tog turističkog vodiča koji opisuje Balkan, a koji u rubriku „obavezno posetiti“ među prvima ne stavlja grad Sarajevo i njegovu okolinu. Sarajevo je glavni grad Bosne i Hercegovine, njen administrativni, privredni, kulturni, univerzitetski i sportski centar.


Pročitajte više
Pročitajte više - Sarajevo
Ostavite komentar:

* obavezno