Planinska kuća Varda :: Centralna Hercegovina :: Ledenice

Osnovni podaci

Ime: Planinska kuća Varda

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Ledenice , Centralna Hercegovina

E-mail:
z.sanjevickussmaul@gmail.com

E-mail 2:
funky_55@web.de

Sajt:
www.themountaindream.wixsite.com/bosnianmountainhouse

Telefon: +387 61 490 119

Telefon: +49 172 723 02 99

Faks: +387 36 55 70 70

Pogodnosti

Nalazimo se na nadmorskoj visini od 1180 metara

Prilaz našoj lokaciji moguć je samo terenskim automobiloma, a ukoliko nemate takav auto, mi ćemo vam obezbediti transport

Normalni napon električne energije od 220V solarni paneli

Roštilj

Ovo područje nudi široku paletu pešačkih staza i staza za brdski biciklizam

Ukoliko tražite mirnu lokaciju, daleko od zvukova i svetala civilizacije, ovo mesto će vam pružuti sve što ste zamislili. Planinska kuća Varda nalazi se u mestu Ledenice, 26km od grada Mostara, na nadmorskoj visini od 1180 metara, a uz to ova lokacija okružena je visokim planinama koje dosežu i 2000 metara. Inače, prilaz našoj lokaciji moguć je samo terenskim automobiloma, a ukoliko nemate takav auto, mi ćemo vam obezbediti transport.

Ovo područje nudi široku paletu pešačkih staza i staza za brdski biciklizam, a uz to i kanjon reke Neretve je dobro poznat po svojim rafting turama. Do tamo ima nekih 40-ak km. Inače, osim jednog motela u blizini (15-20 min hoda, oko 3 km udaljen) ovde nema ništa drugo. Taj motel se zove ”Snježna kuća” i ima jako dobar restoran. Takođe, mogućnost kupovine osnovnih namirnica moguća je u supermarketu koji je udaljen 16 km, i nalazi se u naselju Potici, u pravcu grada Mostara.

Kuća za 8 osoba

Planinska kuća Varda ima veliku dnevnu sobu sa otvorenim kaminom, dve spavaće sobe, kupatilo i kuhinju. Ovde će vam na raspolaganju uvek biti brojne namirnice – začini, sećer, kafa (nekoliko vrsta), čajevi (nekoliko vrsta), testenine, brašno, pirinač, dugotrajno povrće kao što su crni i beli luk, krompir i drugo. Uz to, kada gosti najave svoj dolazak ljubazni domaćini tada pune frižider namirnicama za doručak: maslacem, mlekom, jogurtom, sirevima, salamama i slično, a tu su uvek i domaći džemovi u teglama, sokovi, i eventualno neki liker.

Ukupna povrsina Planinske kuće Varda je 100m² na dva sprata i idealna je za boravak do 8 osoba. Toplu vodu u kupatilu obezbeđuje bojler na plin, a normalni napon električne energije od 220V solarni paneli. Dodatno, tu je i peć na drva. Takođe, u dvorištu kuće na raspolaganju vam je i roštilj koji pokreće voda.

Ovo je prvanstveno letnja planinska destinacija, pa Planinsku kuću Varda možete rentirati, za sada od maja do kraja novembra.

1 2  8 91 2 3

Ledenice


Ledenice Smeštaj – Potreban Vam je smeštaj u Ledenicama u blizini Mostara? Sajt Obidji Srbiju Vam predstavlja povoljne cene i slike smeštaja u Ledenicama u blizini Mostara. Stupite u direktan kontakt sa vlasnicima.


Pročitajte više

Centralna Hercegovina


Visoke planine, plahovite, pitke reke i nestvarna jezera deo su centralne Hercegovine, oblasti divlje i gotovo netaknute prirode. Glavni turistički, univerzitetski i administrativni centar ove oblasti je Mostar, „kamena ruža,“ grad podignut u plodonosnoj dolini Neretve. Gornji, severni deo centralne Hercegovine naziva se Visoka Hercegovina, dok se donji, južni, odnosno bliži Jadranskom moru naziva Niskom.


Pročitajte višePročitajte više - Ledenice
Ostavite komentar:

* obavezno