Ranč Čokori :: Banjalučka regija :: Banja Luka

Osnovni podaci

Ime: Ranč Čokori

Vrsta: Ranč

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Banja Luka , Banjalučka regija

E-mail:
kontakt.ranc@gmail.com

Sajt:
www.ranccokori.com

Telefon: +387 65 247 620

Mobilni: +387 65 344 361

Pogodnosti

Ranč je prava zelena oaza, na samo 10km od Banja Luke
Sala za prijeme sa velikom pokrivenom terasom, koja može biti sasvim zatvorena, sa ukupno 100 mesta
Dečja igrališta sa ljuljaškama, toboganima i klackalicama
Stoni tenis
Tereni za odbojku, košarku i badminton, svi na travi
Raznovrsne baštenske garniture za uživanje u prirodi
Sveže voće i povrće iz naših bašti i voćnjaka
Bicikli za izdavanje
Besplatan bežični internet
LCD TV sa SAT kanalima
Fen i kompletan toaletni pribor u kupatilima
Obezbeđen parking prostor

Ranč Čokori, Banja Luka

Ranč Čokori nalazi se na samo 10km od centra Banja Luke, u predelu netaknute prirode, do koga vode prometne saobraćajnice, koje se dobro održavaju tokom čitave godine, naročito u zimskim mesecima.

Ranč Čokori je prelepo uređeno seosko domaćinstvo koje se prostire na velikoj površini, a koje u svom sklopu, pored marljivo uređenog vrta koji okružuje samu zgradu, ima više zelenih, letnjih bašti u kojima se uzgaja zdravo povrće. Tu je i voćnjak gde s proleća i leti mogu da se uberu poneka trešnja, jabuka, kruška, šljiva, a veliki stari orah čuva hladovinu nad baštenskim klupama.

U ovom zdravom i prirodnom ruralnom ambijentu naći ćete najsavremenije opremljen prostor za sve proslave, a biće nam drago da vas ugostimo i na odmoru. Sala za proslave, kao i ceo ranč svoja vrata drži otvorena tokom čitave godine, pa možete planirati svoje aktivnosti tokom leta, ali i u zimskim mesecima.

Za naše najmlađe goste imamo i vrlo atraktivnu Dečiju kuću, u kojoj se mogu organizovati dečiji sadržaji bilo u sklopu proslava posvećenih njima, ili vama. U okviru ranča Čokori naravno obezbeđen je i besplatan parking za sve koji nas posete svojim kolima.

Soba za 2+2 osobe

Obe naše sobe su lepe i prijatne, u funkcionalnom spoju ruralne arhitekture i modernog dizajna. Povrišine su oko 27 kvadrata, komforne su i svetle, opremljene velikim francuskim ležajem, kao i dodatnom sofom na kojoj se sasvim udobno mogu smestiti još dve osobe.

U celosti naš ranč je idealno mesto za porodice sa decom, te možemo na vaš zhatev uneti u sobu i krevetac za decu ili bebe. U sobama ćete naći i ormariće, sto i stolice, kako biste se što ugodnije smestili. Sobe imaju svoja kupatila sa tuš kabinama u kojima ćete naći fen, peškire i kompletan toaletni pribor. Za sve koji vole da uživaju u zelenilu sa visine, tu su i prostrane terase za uživanje u idilčnom prirodnom krajoliku. U sobama su LCD televizori sa velikim izborom satelitskih kanala, a na raspolaganju vam je i besplatna internet konekcija.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na e-mail: kontakt.ranc@gmail.com

O smeštaju Ranč Čokori

U ovoj zelenoj oazi, daleko od buke i gradskog zagađenja, garantujemo da vam nikada neće biti dosadno – okolina je fantastična za duže ili kraće šetnje po šumarcima, vožnju bicikala, a mi nudimo i bogate sadržaje: od igrališta za najmlađe, ljuljaški sa ogradicama i klackalica, preko zelenih terena za odbojku, košarku, badminton, a za sve koji vole da uživaju u drugim vrstama odmora, obezbedili smo internet i satelitsku televiziju. Takođe, na 700m od nas je konjički klub, 800m restoran, 1000m prodavnica, a pravoslavna crkva na Brankovcu je udaljena 1,2km.

Banja Luka


Banja Luka je pre svega nadaleko poznata kao grad zelenila i to zbog velikog broja parkova koji je krase skoro na svakom uglu. Uredna trava i cveće u parkovima podarili su ovaj epitet kojim se danas sa pravom ponosi. Uske ulice koje se od prepodnevnih časova pune mirisom banjalučkog ćevapa sa razlogom su omiljena destinacija mnogih turista.


Pročitajte više

Banjalučka regija


Baš kao dve strane jedne sjajne medalje, u Banjalučkoj regiji smenjuju se ravnice i planine, što ovoj oblasti daje neverovatnu draž i lepotu. Panonski i planinsko-kotlinski delovi koji se smenjuju putem sever-jug što će svakako zaljubljenike u prirodu će oduševiti, a one koje to nisu će načiniti istima. Na samom severu obiluju ravničarski predeli i umerena klima, blage zime i ne previše topla leta. Sever regije je, stoga, znatno nežniji od juga. Posetioce i meštane miluje blagom smenom ravničarskih delova, prelepih bistrih reka i niskih planina.


Pročitajte višePročitajte više - Banja Luka
Ostavite komentar:

* obavezno