Garden City Hotel Konjic Konjic, Centralna BiH

Garden City Hotel Konjic

Konjic, Centralna BiH

Kongresno-rekreacioni centar Garden City Hotel Konjic, izgrađen na oko 40.000 m² živopisnog konjičkog krajolika. Čarobno zelenilo reke Neretve, izdašnost okolnih planina i jezera, spokoj bogate vegetacije i mirisna životna okolina predstavljaju jedinstveni izvor energije za zdravi, kreativni i rekreativni boravak.

U sklopu hotela Garden City Hotel Konjic ima 38 soba i 6 hotelskih apartmana, udobno i moderno opremljenih, prilagođenih potrebama i zahtevima gostiju. Deo soba je prilagođen i osobama sa invaliditetom.

Kongresni centar INMotion namenjen je poslovnom uspehu i zabavi. Za organizaciju poslovnih događaja na raspolaganju su savremeno opremljene kongresne sale Kino sala, Balkan i Evropa kapaciteta do 300 mesta, kao i ambijentalni salon „Bosanski salon“.

Za sportiste i rekreativce, kao i sve ljubitelje aktivnog odmora i sportskog takmičarskog duha, na raspolaganju su otvoreni sportski tereni, fitness centar, cageball sportski teren, sale za stoni tenis i bilijar. Najmlađim gostima namenjena je igraonica na otvorenom.

Posebno mesto u Garden City Hotelu Konjic zauzima Wellness & Spa centar sa unutrašnjim hidromasažnim bazenom. Gostima su na raspolaganju masaže, kozmetički tretmani, saune: finska, turska, infracrvena, solarijum i relax room.

Za gastronomski užitak prepustite se timu vrhunskih profesionalaca i majstora kuhinje Garden City Hotela Konjic. Ponudu ''a la carte'' restorana, posebnih ambijentalnih prostora: Kamin sale, Vinskog podruma i barova dodatno oplemenjuje i pažljivo uređen ambijent, te profesionalnost i ljubaznost osoblja. Cafe Šadrvan se nalazi u srcu Garden City-a i pruža poseban ugođaj male zelene oaze.

Pored hotelskih soba kompleks Garden City Hotel Konjic kao turističko naselje gostima nudi i jedan potpuno novi nivo odmora, opuštanja i intimnog prostora u apartmanskom kompleksu. Za sve goste koji žele intimniji prostor za boravak, a da uz to imaju na raspolaganju sve usluge hotela, preporučuje se apartmansko naselje.

Otvoreni bazen Garden City Hotela Konjic u letnjoj sezoni je, s razlogom, najčešći razlog posete ovom hotelu u sklopu vikend odmora, dnevnih poseta ili večernjih zabava. Pored bazena tu su i druge atrakcije aktuelne u letnjim vrelim danima, kao što je rafting Neretvom.

Garden City Hotel Konjic organizuje i venčanja i druge proslave, kao i poslovna druženja. Sala može primiti 350 gostiju, a usluge dekoracije prostora prilagođavaju se željama gostiju. Čitav kompleks je pokriven besplatnim Wi-Fi internetom, a nudi i privatni parking.

Autori fotografija: Ervin Golubovic, Amer Prevljak, i Marko Jovancic/MAUBIH;

Osnovne informacije
VrstaHotel
LokacijaKonjic, Centralna BiH
Emailrecepcija@gardencity.ba
Telefon 1+387 36 71 28 00
wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

bazen

Bazen

sala-za-konferenciju

Sala za konferenciju

stoni-tenis

Stoni tenis

teren-za-kosarku

Teren za košarku

spa-centar

Spa centar

restoran

Restoran

Smeštaj