Etno selo Stanišići Bijeljina, Istočna BiH

Etno selo Stanišići

Bijeljina, Istočna BiH

Na trećem kilometru od Bijeljine prema Pavlovića mostu, u srcu semberske ravnice, na površini od 15 hektara, smešteno je Etno Selo Stanišići. Ovo je kompleks od 20-ak autentičnih drvenih kuća, koje su prenete iz sela u opštini Vareš i sela sa planina Zvijezde i Romanije, kao i iz susednih opština.

U sklopu Etno sela Stanisići nalaze se dva hotela (Hotel Pirg i Hotel Ras) kategorije 5 zvezdica, kao i apartmansko naselje sa 20-ak etno kuća za odmor. Uz to, sastavni deo kompleksa je i etno muzej, zatim svečani saloni, stadion i sportski tereni, a tu je i savremeni i moderno opremljeni Wellness & Spa centar Leonida na površini od 3.500 m², gde između ostalog ima i 15 smeštajnih jedinica.

Etno selo Stanišići u ponudi ima i tri restorana: Konoba Stanišići, restoran Ellas i Krčma Vasojevići. Konoba se nalazi na samoj obali jezera, a ovaj restoran je u potpunosti opremljen u etno stilu, sa kaminom i ognjištem. Odavde se pruža divan pogled na muzejski deo Etno Sela. Ugostiteljski objekat Ellas (Eλλάς) građen je u modernom stilu - kombinacija kamen-drvo, i ukomponovan je u celinu Hotela Pirg. Krčma Vasojevići okružena je jezerom, prirodom i životinjama, i predstavlja savršeni kutak za opuštanje, uz pucketanje vatre iz kamina.

Čitav kompleks Etno selo Stanišići pokriven je besplatnim Wi-Fi internetom, a nudi i privatni parking.

Osnovne informacije
VrstaEtno selo
LokacijaBijeljina, Istočna BiH
Emailoffice@etno-selo.com
Telefon 1+387 55 350 306
Telefon 2+387 65 513 738
wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

vrt

Vrt

restoran

Restoran

spa-centar

Spa centar

jezero

Jezero

Smeštaj