Planinska kuća Varda Ledenice, Južna BiH

Planinska kuća Varda

Ledenice, Južna BiH

Ukoliko tražite mirnu lokaciju, daleko od zvukova i svetala civilizacije, ovo mesto će vam pružuti sve što ste zamislili. Planinska kuća Varda nalazi se u mestu Ledenice, 26km od grada Mostara, na nadmorskoj visini od 1180 metara, a uz to ova lokacija okružena je visokim planinama koje dosežu i 2000 metara. Inače, prilaz ovoj lokaciji moguć je samo terenskim automobiloma, a ukoliko gosti nemaju takav auto, domaćini će obezbediti transport.

Ovo područje nudi široku paletu pešačkih staza i staza za brdski biciklizam, a uz to i kanjon reke Neretve je dobro poznat po svojim rafting turama. Do tamo ima nekih 40-ak km. Inače, osim jednog motela u blizini Planinske kuće Varda (15-20 min hoda, oko 3 km udaljen) ovde nema ništa drugo. Taj motel se zove ”Snježna kuća” i ima jako dobar restoran. Takođe, mogućnost kupovine osnovnih namirnica moguća je u supermarketu koji je udaljen 16 km, i nalazi se u naselju Potici, u pravcu grada Mostara.

Osnovne informacije
VrstaPrivatan smeštaj
LokacijaLedenice, Južna BiH
Emailz.sanjevickussmaul@gmail.com
Telefon 1+387 61 490 119
Faks+387 36 55 70 70
rostilj

Roštilj

Smeštaj
Planinska kuća VardaPlaninska kuća VardaPlaninska kuća VardaPlaninska kuća VardaPlaninska kuća VardaPlaninska kuća VardaPlaninska kuća VardaPlaninska kuća Varda

Kuća za 8 osoba

kuhinja

Kuhinja

kupatilo

Kupatilo