Studio Apartmani Milović Trebinje, Južna BiH

Studio Apartmani Milović

Trebinje, Južna BiH

Studio Apartmani Milović su ekskluzivni smeštaj u blizini centra Trebinja, tačnije na oko 1 km od čuvenih Platana, smešteni na mirnoj lokaciji, pokraj divne Trebišnjice i na svega 400 metara od Arslanagić-Perovića mosta, još jednog od simbola Trebinja. U blizini smeštaja postoje dve manje prodavnice, a veći marketi su u centru grada, dok se jedan Tropic supermarket nalazi preko bivšeg Železničkog mosta, u naselju Gorica, na udaljenosti od 700 metara, ili 10-ak minuta šetnje.

Studio Apartmani Milović nude dva istovetno, potpuno moderno opremljena apartmana. Površine su 50m², sa zasebnim ulazima, privatnim terasama i prelepim pogledom na reku Trebišnjicu, odnosno nekadašnji Železnički most, kao i planinu Leotar. Apartmani imaju dnevni boravak, dva flat-screen TV-a, potpuno opremljenu kuhinju sa trpezarijom i mašinom za pranje sudova, kao i savremeno uređeno kupatilo sa tušem i mašinom za pranje veša. U delu za spavanje nalazi se udoban bračni krevet, a u dnevnom boravku je ugaona garnitura na razvlačenje.

Studio Apartmani Milović imaju i lepo uređeno dvorište sa stolom i stolicama, kao i zidani roštilj, a odavde se takođe pruža lep pogled na reku. Uz to, čitav smeštaj je pokriven besplatnim Wi-Fi internetom, zatim postoje i privatna parking mesta, a gosti po želji mogu koristiti i bicikle koje će im ljubazni domaćini sa zadovoljstom ustupiti.

Osnovne informacije
VrstaPrivatan smeštaj
LokacijaTrebinje, Južna BiH
Emailstudio.apartmani.milovic@gmail.com
Telefon 1+387 65 355 001
wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

vrt

Vrt

rostilj

Roštilj

bicikl

Bicikl

reka

Reka

Smeštaj
Studio Apartmani MilovićStudio Apartmani MilovićStudio Apartmani MilovićStudio Apartmani MilovićStudio Apartmani MilovićStudio Apartmani MilovićStudio Apartmani MilovićStudio Apartmani MilovićStudio Apartmani MilovićStudio Apartmani MilovićStudio Apartmani MilovićStudio Apartmani MilovićStudio Apartmani MilovićStudio Apartmani MilovićStudio Apartmani MilovićStudio Apartmani MilovićStudio Apartmani MilovićStudio Apartmani Milović

Apartman za 2+2 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

kupatilo

Kupatilo