City Hostel Banja Luka Banja Luka, Severna BiH

City Hostel Banja Luka

Banja Luka, Severna BiH

City Hostel Banja Luka se nalazi se na svega 10-ak minuta šetnje od centra grada, u neposrednoj blizini glavne autobuske i železničke stanice. Izgrađen je, i opremljen po uzoru na modele evropskih “bed and breakfast” hostela, i svojim gostima nudi ugodan boravak i ukusne obroke. Ovde možete uplatiti varijantu noćenja sa doručkom, kao i polupansion.

Lokacija Banjalučkog velesajma, u sklopu kojeg se nalazi City Hostel Banja Luka, na idealnoj je poziciji u odnosu na sve ono što vredi videti i posetiti u gradu Banja Luci i oko njega. Laganom desetominutnom šetnjom lako se stiže do centra grada, ali i do banjalučkog Olimpijskog bazena.

City Hostel Banja Luka nudi sobe opremljene vlastitim kupatilom sa tuš kabinom, besplatnim Wi-Fi internetom, LCD televizorima sa preko 200 kanala, kao i nezaobilaznim klima uređajima. Takođe, hostel raspolaže i sa privatnim parkingom.

Osnovne informacije
VrstaHostel
LokacijaBanja Luka, Severna BiH
Emailcityhostelbl@gmail.com
Telefon 1+387 65 441 444 (može Viber i Whats app)
Telefon 2+387 65 331 333 (može Viber i Whats app)
wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

recepcija

Recepcija

Smeštaj
City Hostel Banja LukaCity Hostel Banja LukaCity Hostel Banja LukaCity Hostel Banja LukaCity Hostel Banja LukaCity Hostel Banja LukaCity Hostel Banja LukaCity Hostel Banja Luka

Soba za 2 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

City Hostel Banja LukaCity Hostel Banja LukaCity Hostel Banja LukaCity Hostel Banja Luka

Soba za 4 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo