Hotel Bakarni Lonac Brčko, Severna BiH

Hotel Bakarni Lonac

Brčko, Severna BiH

Hotel Bakarni Lonac smešten je 7 km od centra grada Brčkog. Nalazi se uz magistralni put, u neposrednoj blizini autobuske stanice, tržnog centra i benzinske pumpe. Hotel je smešten u objektu koji je pod zaštitom države, lociran u najstarijem delu grada i ima divan pogled na reku Savu. Predstavlja odličnu početnu tačku za obilazak grada.

Hotel Bakarni Lonac nudi i restoran, bar, zajednički salon i vrt. Hotel ima i prostranu Banket salu sa svim potrebnim sadržajima za uspešno održavanje događaja. U sklopu ponude hotela su i razne beauty usluge, tetovaže, masaže i saune, kako bi se gosti osećali opušteno tokom boravka.

Takođe, ako posećujete ovaj hotel s poslovnim timom, u ponudi su i tim building usluge koji će unaprediti Vašu saradnju. Pored Banket sale hotel ima i multifunkcionalnu salu koja je opremljena tehničkom opremom za različite vrste sastanaka kao što su konferencije, prezentacije, seminari i druge vrste događaja. Besplatan Wi-Fi internet je omogućen u hotelu, kao i privatni parking.

U sklopu ovog kompleksa postoje 3 objekta. Poseban akcenat je na novom objektu Arena Bakarni Lonac. Ovde je pored uređenih soba gostima na raspolaganju i kafić sa arkadnim salonom, masaže, saune, kao i mogućnost praćenja Evropskih i Svetskih prvenstava u kuglanju.

Osnovne informacije
VrstaHotel
LokacijaBrčko, Severna BiH
Emailinfo@bakarnilonac.com
Telefon 1+387 49 411 141
wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

vrt

Vrt

bar

Bar

restoran

Restoran

sala-za-konferenciju

Sala za konferenciju

Smeštaj