Holiday Homes Piralo Kostajnica, Severna BiH

Holiday Homes Piralo

Kostajnica, Severna BiH

Kompleks Holiday Homes Piralo nalazi se u mestu Kostanjici, na samoj obali reke Une, na granici između Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Ovde goste čeka savršen spoj netaknute prirode, zdrave hrane i moderno opremljenih bungalova koji su završeni 2017. godine.

Holiday Homes Piralo je turistički kompleks koji se rasprostire na 5 hektara i ima veliko zeleno, lepo uređeno dvorište sa drvenim klupama i stolovima, kao i dečije igralište. Tu je i pribor za roštilj, a uz to, gosti mogu da uživaju u ribolovu i vožnji kanua na Uni, ili da se opuste na terasi za sunčanje, čitaju omiljenu knjigu, ili se druže sa dragim ljudima ili drugim gostima smeštaja.

Holiday Homes Piralo nudi ukupno 4 bungalova (zasebne kućice), a svaki od njih ima po dve dvokrevetne sobe, plus kauč za razvlačenje u dnevnom boravku za još dva gosta. Bungalovi imaju i privatna kupatila, kao i potpuno opremljenu kuhinju sa mikrotalasnom pećnicom, frižiderom, priborom za jelo, čašama, i drugim pogodnostima. Takođe, u sklopu ovog smeštaja radi i restoran koji nudi ”a la carte” obroke, a posebna pogodnost je izvrstan kontinentalni doručak. Tu je i besplatan Wi-Fi internet, kao i privatni parking.

Osnovne informacije
VrstaBungalovi
LokacijaKostajnica, Severna BiH
Emailpiralokostajnica@gmail.com
Telefon 1+387 65 016 652 (Viber)
Telefon 2+387 52 961 333
parking

Parking

vrt

Vrt

rostilj

Roštilj

igraliste-za-decu

Igralište za decu

reka

Reka

wi-fi

Wi Fi

restoran

Restoran

Smeštaj
Holiday Homes PiraloHoliday Homes PiraloHoliday Homes PiraloHoliday Homes PiraloHoliday Homes PiraloHoliday Homes PiraloHoliday Homes Piralo

Bungalov za 4+2 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

kupatilo

Kupatilo